12.1 C
Бургас
сряда, април 24, 2024

Откриха трупа на изчезналия Йордан Вълков, удавил се е в езерото „Мандра“

Около 09.30 ч. днес в Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение за това, че в езерото „Мандра” е намерен трупа на 39 годишния Йордан Вълков от Бургас. Тялото е изплувало в района преди мостовете в посока с. Димчево, в близост до мястото на откриване на лекия автомобила, ползван от бургазлията.

При извършения първоначален оглед видими следи от насилие по тялото на обявения за общодържавно издирване Йордан Вълков, не са открити. Вероятно се касае за удавяне.

Тялото на 39 годишния бургазлия е откарано за аутопсия в Катедра «Съдебна медицина» към МБАЛ – Бургас. Заключението на съдебните медици ще даде яснота относно точната причина за смъртта, както и времето на настъпването й.

Припомняме, че Йордан Вълков напусна дома си на 21.10.т.г. около 14.30 ч. и до днес сутринта бе в неизвестност. В издирването му се включиха : водолазен екип от «Пожарна безопасност и защита на населението» – Бургас, както и служители от Четвърто Районно управление – Бургас и отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук