18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

От АБВ слушат проблемите на жителите на Сунгарларе

политическа реклама:

Кандидат-депутати от листата на коалиция АБВ във Втори многомандатен избирателен район Бургас изслушаха проблемите на жителите на община Сунгурларе. Водачът на листата генерал Михо Михов и кандидатите за народни представители в 43-я парламент – Георги Каров, Ганка Динкова и Куни Събев и председателят на областния предизборен щаб и областен координатор на АБВ Петко Иванов посетиха днес общинския център. михо миховВ Сунгурларе те се срещнаха с членове и симпатизанти на партията. Хората споделиха и основната си болка – икономическата зависимост и високата безработица. Генерал Михов изтъкна необходимостта от стратегия за националната сигурност.

Михо МиховЧас по-късно кандидати за депутати се срещнаха и със симпатизанти на партията в село Лозарево. Темите за младежката безработица и помощта, от която се нуждаят възрастните хора бяха обсъдени на срещата на жителите на селото с представителите от коалицията. Всички се обединиха около необходимостта от присъствието на лява партия като АБВ в бъдещия парламент.

михо михов„Ние ще настояваме за промени в Кодекса на труда и въвеждането на почасово заплащане, както и за повече правомощия в местното самоуправление“, каза Петко Иванов.

 

АБВ участва в парламентарните избори за Народно събрание с бюлетина №14. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук