13.8 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

От ГЕРБ изслушват бургазлии в приемна до „Часовника“

ГЕРБ Бургас откри в неделния ден приемна на открито за граждани. Шатрата се намира точно до „Часовника”, в близост до сградата на общината. Днес водачът на листата Ивелина Василева, вторият в нея Димитър Бойчев и общинският съветник Димитър Людиев раздаваха рекламни материали на ГЕРБ. Симпатизантите на партията побързаха да си вземат фланелки, шапки, карти за игра и балони, както и брошури с програмата на ГЕРБ.  

на снимката: водачът на листата Ивелина Василева емоционално обяснява на бургазлии какво предвижда ГЕРБ за развитието на региона

До края на предизборната кампания кандидат-депутатите от листата на ГЕРБ в Бургас ще изслушват гражданите, ще записват техните предложения и ще ги запознават с предизборната програма на партията. Основен акцент ще бъде разясняването на регионалната програма, в която са залегнали основните насоки за развитието на Бургас и региона. Тя има два основни акцента- инфраструктурни проекти и ангажименти към законодателни инициативи, обясни Ивелина Василева.

на снимката: Областният ръководител на ГЕРБ и втори в листата Димитър Бойчев дойде в приемната със сина си

Втората част е отворена и хората могат да дават предложения за законодателни промени.Част от големите проекти за Бургас са изграждането на пътен възел-Запад, четири лентовия път Бургас- Слънчев бряг, обходният път от М.Търново към граничния пункт с Турция, шумоизолиращата стена на бургаското летище и други, припомни Димитър Бойчев.

на снимката: желаещите да се запознаят с програмата на ГЕРБ бяха много

От ГЕРБ обещават, че ще работят за реален растеж на икономиката и повишаване на доходите на населението.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук