10.4 C
Бургас
петък, април 19, 2024

От ресторанта със стола: Благодарим за безплатната реклама!

Созополският ресторант, който нашумя с начислена такса за празен стол, благодари на медиите за успешната реклама. Оттам отчитат, че не смогват да удовлетворят всички искания за резервации след разгласяването на скандалния случай с таксуване на клиенти за празни места.

„Шокирани сме от вендетата срещу заведението ни, която се разрази и честно казано – не разбирам защо. Всеки реномиран ресторант по света има такса за минимална консумация или такса „резервация“, която обикновено се плаща предварително.

Ние сме най-оборотното заведение в Созопол този сезон – добри цени, страхотна кухня и невероятна гледка! Нормално е да имаме такава такса, но досега не сме я прилагали. В конкретния случай не сме взели пари на клиентите – просто им обяснихме правилата, заради наглото им отношение към персонала“, пише собственикът на заведението Тома Матеев във Фейсбук.

Матеев отчита, че няма да търпи издевателства от страна на клиенти спрямо персонала и се закани, че ще съди „наглите“, които сеят лъжи по адрес на ресторанта му. „Благодарим на всички за безплатната реклама, както и за възможността да се говори по същество за проблемите в туризма. В резултат на масираната медийна атака срещу ресторанта, имаме рекордно посещение на страницата от страна на недоброжелатели, но и на много приятели. За щастие, вторите са повече и най-известната маса по Черноморието вече е резервирана и предплатена до края на сезона“, пише още Матеев.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук