11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

От 50 до 57 лева на човек на ден „ол инклузив” в Слънчев бряг

Слънчев бряг посреща новия туристически сезон пълен с туристи и това е една добра атестация за българския туризъм, отчитат туроператорите в Слънчев бряг.

„Още до 15 юни цялата хотелска база на „Слънчев бряг хотел холдингс” ще бъде заета 100 %. Имаме около 10% ръст на резервациите тази година. Освен запазването на традиционния немски пазар, този ръст се дължи на нарастването на туристите от Русия и Централна Европа- Чехия, Словакия, Полша, Унгария, както и Израел”- съобщи в отговор на журналистически въпроси Янко Янов, генерален мениджър на „Слънчев бряг хотел холдингс”АД. Дружеството включва в структурата си пет големи хотелски комплекса в Слънчев бряг.

Факт е, че ни посещават все повече български туристи, уточни Янов. „Българският турист също промени своите изисквания за почивка и вече избира доказаното качество. Още повече, че в условията на информационните технологии и интернет има реална база за сравнение на цени и условия и сам може да направи избор на най-подходяща оферта”- коментира още мениджърът на най-големия хотелски холдинг в Слънчев бряг. Не е вярно твърдението, че Слънчев бряг е скъп курорт за българи. Цените в три и четири-звездните хотелски комплекси на „Слънчев бряг хотел холдингс” в момента например са от 50 до 57 лева на човек на ден „ол инклузив” с включена нощувка, храна, напитки, басейни, шезлонги, чадъри, развлекателни програми, анимация, детски кътове, спортни съоръжения и услуги. Целият пакет „ол инклузив” е безплатен за дете до 13 години на допълнително легло с двама възрастни в стая, посочи Янов в потвърждение защо условията за семеен туризъм привличат все повече български туристи в хотелските комплекси на холдинга.

Според генералния мениджър на „Слънчев бряг хотел холдингс”, контролът на държавата върху качеството на услугата „ол инклузив” е напълно закономерен и необходим, за да не се допусне компрометирането в българския туризъм на тази световно разпространена услуга. За всеки специалист е ясно, че няма как тази услуга да бъде предлагана в истинската й форма в хотелска база с по-малко от 100 легла, посочи Янов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук