13.2 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Охраната на бар „Нептун“ наби софиянец- ходил бос в заведението

Тази нощ около 04.10 ч. в Първо Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за инцидент пред нощен бар «Нептун» в Морската градина, като пострадал е 46 годишен софиянец, празнуващ рожденния си ден в заведението. Пострадалият е откаран в «Шокова зала» на МБАЛ – Бургас, като е констатирано, че получил охлузни рани и кръвонасядания в областта на лицето, но няма фрактури .Мъжът е получил е медицинска помощ  и е изписан за домашно лечение. В резултат на бързите оперативно-издирвателни и процесуално – следствени действия, предприети от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Бургас и е установено, че лицата, нанесли побоя над  са охранителите от фирма «VTA» – В.В., 40 годишен и Д.Ж., 26 годишен, и двамата от Бургас, които са задържани със заповед за срок до 24 часа.

Констатирано е, че спрямо потърпевшия неколкократно са отправяни забележки от страна на персонала на заведението, за това да престане да ходи бос в бара, но същия отказвал да се обуе.

След като го извели от заведението 46 годишният мъж ударил единия от охранителите в лицето, с което предизвикал инцидента с охранителите. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук