19.3 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Още един бит във варненския МОЛ

Мъж се оплака днес в Нова тв, че е бил бит от охраната на “Гранд Мол Варна”. Трима охранители на търговския комплекс са обвиняеми за убийството на 52-годишния Нягол Петров. Прокуратурата пък съобщи, че има още случаи на малтретирани клиенти на мола.

Юмрук

Един от тях е Мартин Бейдовски. Пред Нова тв той разказа, че на 26 септември той, още три момчета и едно момиче, всички на възрастта на биячите, си тръгвали от мола. Отишли на паркинга, където Мартин паркирал колата си “Хонда Сивик”. Не го стърпяло и врътнал няколко кръгчета, подпалил гуми и вдигнал шум. 20-30 мин останал на паркинга заедно с компанията си. Внезапно към тях се засилили 4-ма охранителите. Без да обяснява нищо, единият от тях се насочил към Мартин и му забил една глава в дясната скула, като буквално я сцепил и от нея шурнала кръв, пише 24 часа. Започнали да го бият на почивки.

Не били пожалени и другите приятели от компанията, които били подхванати с юмруци и ритници от охранители. С мелето се разминало само момичето. След края на саморазправата един от пострадалите успял да се обади на полицията. По думите на Мартин пристигналите на място униформени реагирали все едно са първи приятели с биячите.

Той все пак пуснал жалба. Било образувано дело, но 2 седмици по-късно то било прекратено. Мартин твърди, че охранителите го причакали пред дома и го заплашили да не търси правата си.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук