14.9 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Още провинения на задържаните автоджамбази

Нови четири кражби на акумулатори, CD плеъри и други вещи, отнети от моторни превозни средства, паркирани на територията на Пето Районно управление «Полиция» – Бургас, разкриха полицейските служители.

Униформените са работили по случая със задържаните вчера криминално проявени бургазлии – И.С., 31 годишен и М.Ч., 30 годишен. Мъжете бяха задържани от служители от Първо Районно управление «Полиция» – Бургас в момент на кражба от купето на л.а. «Сеат», с бургаска регистрация, паркиран на бургаската улица «Иван Богоров» № 1.

Констатирано е, че двамата се опитали да проникнато в купето на автомобила, чрез взломяването на прозорец на предната дясна врата. Установено е, че И.С. и М.Ч. са извършители и на шест кражби на вещи и части от паркирани в Бургас МПС / акумулатори, CD Players и други вещи/, осъществени за времето от 07.12.т.г. до 09.12.т.г., а също така и на следните криминални деяния :

– кражба на акумулатор, акумулаторен винтовер, CD, маркови слънчеви очила и две тонколони, осъществена от л.а. «Фолксваген Поло», с бургаска регистрация, паркиран зад бл. 79 в к-с «Лазур», собственост на 27 годишен бургазлия, чрез отключване накупето

– кражба на акумулатор и две тонколони, осъществена от л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, паркиран до бл. 78 в к-с «Лазур», собственост на 26 годишен бургазлия, чрез отключване купето на автомобила

– кражба на акумулатор и CD от лек автомобил «Опел Астра», с бургаска регистрация, паркиран до бл. 42 в к-с «Зорница», собственост на 40 годишна бургазлийка, осъществена чрез отключване на автомобила

– кражба на акумулатор и инструменти от л.а. «Опел Корса», бургаска регистрация, паркиран пред бл. 41 в к-с «Изгрев», собственост на 46 годишен бургазлия, осъществена чрез отваряне предния капак на автомобила.

Част от откраднатите вещи са предадени с протокол за доброволно предаване. Работата по цялостно изясняване на престъпната дейност на И.С. и М.Ч. продължава от служители на Първо и Пето Районни управления «Полиция» – Бургас.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук