13.2 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Павел Маринов поиска “Повече за хората”

Днес официално стартира предизборната кампания на кандидата за кмет на БСП Павел Маринов и кандидатите за общински съветници на партията.

Като изпълнителен директор на проекта “Супер Бургас” Павел Маринов започна изложението си с историята на проекта и изказа съжалението си, че от 1 година няма движение по него. Маринов подчерта, че това е един социално икономически проект, който трябва да създаде нов икономически профил на Бургас.

 Във втората част на изложението си Павел Маринов направи кратък анализ на отчета на кмета Димитър Николов и изброените 5 приоритета. Маринов заяви, че в града въобще не може да се говори за конкурентна икономика.

В Бургас няма открито нито едно ново производство, от 6 години има трайна тенденция за намаляване на приходите в общинския бюджет. Единственото нарастване от
данъчните приходи е по перо- такса смет. През 2008 г. тя е била към 8 млн.лв., а за 2010г. има увеличение от 120%.

Маринов даде заявка за нова политика, насочена към хората и развитие на човешкия ресурс.

 В понеделник Павел Маринов ще представи в детайли предизборната си програма, в която обхваща всички аспекти за развитието на града. Маринов заяви, че не се плаши от ежедневният натиск, на който е подложен и от постановките и режисурата на управляващите, на която сме свидетели през последните дни.

 Днес беше представена и листата на БСП за общински съветници. Неин водач е Георги Киров. Той съобщи, че 45% от кандидатите са до 35 г., 40% са жените, а кандидатите над 60 г. са само 10%.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук