9.3 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Пак закопчаха Малката Рижа за закани към шофьор на пътя

Полицията в Бургас задържа за втори път, в рамките на няколко дни, Симеон Стоянчов, известен като Малката Рижа. Същият е нападнал в събота 56 -годишен бургазлии, който шофирал „Фолксваген Поло.“ Малката Рижа отправял закани, обиди и заплахи към шофьора, придвужени с удари с ръце по предния и задния капак на колата. Причина за гнева му бил конфликт на пътя в района на болница «Лайф Хоспитал» .

снимка: 24 часа, архив
снимка: 24 часа, архив

Повод за него било внезапното спиране на л.а. «Ситроен», за да се даде предимство на пешеходец, в резултат на което бургазлията, управляващ л.а. «Фолксваген Поло», по случайност не допуснал катастрофа.

«Ситроенът» започнал да преследва л.а. «Фолксваген», като зад бл. 37 в к-с «Изгрев» засякъл и спрял автомобила на бургазлията.  Дошлите на място полицейски служители задържали агресивния младеж, като установили, че това е  27 годишният Симеон Стоянчов от Бургас.

От МВР припомнят, че той беше задържана на 12 август  до сградата на «Океански риболов» , докато управляваше същия л.а. «Ситроен С 3». При извършената проверка  за употреба на алкохол или наркотици, дрегерът отчете положителна проба за амфетамини или канабис. Малката Рижа отново е задържан за срок до 24 часа, като по случая с хулиганските му действия е образувано бързо полицейско производство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук