14.3 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Пак кола факла, този път в Поморие

В Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение за горящ лек автомобил „Мерцедес 200 Е”, с бургаска регистрация, ползван от 26-годишна жена от София. Колата била паркирана в района на бившия к-г «Европа». По данни на охраната на хотела в близост, автомобилът бил паркиран преди около десет дни и не е бил преместван.

пожарни

Пожарът започнал от предния капак, като е потушен от един противопожарен автомобил и двама огнеборци. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

Бургаските пожарникари пък се отзовали на сигнал за горящ лек автомобил «Опел Вектра», с бургаска регистрация, собственост на 53-годишен бургазлия, паркиран на ул. «Константин Величков». Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци.

От инцидента обгоряли : целия двигателен отсек, предния ляв калник, лявата предна врата и предното стъкло. От извършения оглед не са констатирани данни за умишлен палеж. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук