10.4 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Пак насилие! Намушкаха момиче на спирка в Перник

Момиче на видима възраст около 15-16 години е било намушкано няколко пъти с нож тази сутрин в центъра на Перник, съобщиха очевидци. Инцидентът е станал в района на начална спирка Перник, информира perniknews.com.Според някои момичето е било намушкано в автобус, според други на спирката. Девойката е била нападната без видима причина. На място буквално за минути е пристигнал екип на Спешна помощ.

Д-р Валери Симеонов, шеф на Центъра за спешна неотложна медицинска помощ в Перник не отрече информацията. Той беше категоричен, че момичето е добре, веднага е поето от специалисти, които са обработили раните.

Добрата новина е, че голяма част от тях не са дълбоки и няма пряка опасност за живота на момичето. То е било обяснимо в голям стрес и уплашено. От полицията все още няма официална информация, със случая е запозната и прокуратурата.

Зов за помощ е отправен в социалната мрежа към всички перничани, които имат възможност да дарят кръв за пострадалото момиче.

Майката на Зорница е оставила телефонен номер за връзка – 087 87 82 977. Момичето е в реанимация, се казва в поста в социалната мрежа и е необходимо да се дари кръв – независимо от това каква кръвна група са доброволците.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук