10.4 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Пак конфискуваха техниката в „Оксижен“ в Слънчев бряг, този път без Валери/галерия/

Продължават проверките в Слънчев бряг срещу нощния шум от дискотеките. Полиция, митници, данъчни и представители на община Несебър влязоха в бар Оксижен след полунощ и спряха музиката. Този път не се стигна до арести. Вицепрезидентът Валери Симеонов не присъства на проверките. Днес се очаква нов протест в курорта на собственици на заведения.

Тук е парти зона, някой е метнал очи на това нещо. Тези проверки не са случайни. Г-н Симеонов вместо да се занимава с политическата си дейност да направи закон против двойното турско гражданство той се занимава с нещо, което не му е присъщо.”, коментираха клиенти.

„Тези туристи, които виждате тука на са от България как да им обясня, че Валери Симеонов изведнъж си е променил решението защото не е обявил преди сезона, че иска да прави Слънчев бряг тих курорт , в един момент се оказва, че в края на юни искаме да правим Слънчев бряг тихо курорт но туристите не го знаят”, коментира Даниел Петков- управител на „Оксижен”

Проверяващите този път пропуснаха откритите дискотеки на Южния плаж. Нямали сигнал за нарушения.

Не, това не е намален звук, това е звука ,с който се работи нормално….Просто много хора не осъзнават голямата нужда от правилни замервания, коментира Иван Дончев, управляващ сътрудник на Какао Бийч.

Нека спазваме законите, нека им създадем рамки, нека да сме вътре в тези рамки, но в никакъв случай не с пръчката и с не категоричните забрани, защото те не водят до нищо добро . В момента на кога пречи Слънчев бряг такъв какъвто е”, заяви Елена Иванова, председател на „Съюза на собствениците” в Слънчев бряг.

Както се закани вицепремиера Валери Симеонов проверките по нощните завадения в Слънчев бряг ще продължат цяло лято, въпреки протестите на персонала и собствениците на заведения.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук