14.3 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Палят площадка пред офис на частен съдебен изпълнител в Бургас

В нощта срещу понеделник пожар е възникнал на междублоковата площадка, където се намира кантората на частния съдебен изпълнител Трифон Димитров.

Пламъците са засегнали и трите врати на етажа на ул. „Александровска” 82, все още не е ясно какви са причините.

Преди да стане съдебен изпълнител, Димитров е работил в МВР, бил е и адвокат. Кантората му е извършвала продажби на атрактивни парцели и недвижими имоти в Бургас и по морето. В момента той не отговаря на телефона си./ 24chasa.bg

Ето и официалното становище по случая, изпратено от Областната дирекция на МВР – Бургас:

Рано тази сутрин в полицията е получено съобщение за пожар, възникнал на междуетажната площадка във вх. 3 на ул. «Александровска» № 82, при който площадката е полята със запалителна течност и след подпалването й, огънят обхванал входните врати на трите апартамента, намиращи се на втория етаж.

Своевременно към мястото на пожара се отправили три противопожарни автомобила с осем огнеборци  и два автомобила на «Спешна помощ» при МБАЛ – Бургас в случай на необходимост.

Огънят е потушен за минути, като не се наложило евакуиране на живеещите в сградата. При извършване на огледа на местопроизшествието е намерена и иззета пластмасова стопилка. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук