13.8 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Панаир на майстора във Флората

От 4-ти до 6-ти септември в Експозиционен център „Флората“ ще се проведе първият „Есенен панаир на майстора“ в Бургас. Това съобщиха от общинския пресцентър. Изложението ще бъде с вход свободен и е насочено към домашните майстори, строители, инвеститори, архитекти, дизайнери и цели да осигури пряк контакт на всички заинтересовани с доказани в сферата си професионалисти.Флора

Всеки ден от 10:00 до 18:00 часа посетителите ще получават полезна информация за градивни, покривни и отводнителни системи, топло- и хидроизолационни материали, интериорни и екстериорни решения. Всеки посетител ще научи как да намали разходите си за отопление, да предпази дома си от мухъл и да го санира ефективно.
Участници са водещи производители на продукти за енергоефективно, екологично и качествено строителство с богата фирмена история и опит.

Програмата на Панаира включва още работилници и състезания в демонстрационна зона „Мастер клас“, където ще бъдат показвани качеството и техники на приложение, презентации на нови продукти и дискусии във форум „Качество, ефективност, естетика“, игри за деца и възрастни, детска зумба, клоунада и много изненади, и подаръци.

Официалното откриване на Панаира ще се състои в 10 часа на 4-ти септември, а на 6-ти септември от 11 часа ще се проведе концерт, който ще закрие събитието. „Есенен панаир на майстора“ е организиран от верига строителни хипермаркети „Masterhaus“, със съдействието на Община Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук