13.1 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Панайот Рейзи: Винаги съм бил фен на ГЕРБ

Панайот Рейзи ще бъде кандидата за кмет на Община Созопол от ПП ГЕРБ. Това съобщи на пресконференция в София председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.  „Мисля, че това е правилното решение. Аз винаги съм бил фен на ГЕРБ и последовател на техните идеи. Не съм изненадан от номинацията на ГЕРБ и мисля, че ще спечеля изборите“- това беше първата реакция на Панайот Рейзи след официалното обявяване на кандидатурата му. На въпрос на bszone.info как ще работи с областния управител Константин Гребенаров, който беше номиниран за кмет от местната структура на ГЕРБ, но Бойко Борисов реши друго, Рейзи беше лаконичен: „До 4 септември, заедно с ръководството на ГЕРБ ще решим как ще работим занапред“.

peizi-boiko.jpg  Рейзи спечели изборите през 2007 г. в Созопол, издигнат от созополската коалиция „ФАР“.  Тя обединяваше  ССД, БСД „Радикали“ и ПП „Движение Нашият град“ и участва в изборите с листа от 17 общински съветници и 9 кандидати за кметове в община Созопол.  

 Вече са ясни всички кандидати на ПП ГЕРБ за общински кметове в Бургаска област. Това са Димитър Николов (Бургас), Иван Алексиев (Поморие), Георги Лапчев (Царево), арх. Бончо Бончев (Руен), инж. Тонка Добрева (Камено), инж. Иван Жабов (Средец), Даниел Орлов (Айтос), Стоян Караджов (Малко Търново), Вяра Петрова (Карнобат), д-р Димитър Германов (Приморско), Атанас Терзиев (Несебър), Таня Василева (Сунгурларе).

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук