12.1 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Панайот Рейзи: Ще се кандидатирам за трети мандат

Кметът на община Созопол ще се кандидатира за трети мандат. Панайот Рейзи съобщи новината в първия работен ден пред служителите от администрацията и екипа си. По традиция и тази година градоначалникът поздрави служителите в общината с новата 2015 година и отправи пожелания към присъстващите.

Панайот Рейзи

„Изпратихме една добра година, в която доста се потрудихме и въпреки трудностите от различен характер, успяхме да реализираме поставените задачи. Доказахме през годините, че независимо от трудностите и проблемите, с които се сблъскваме в ежедневието, успяваме, защото работим здраво в екип. Искам да благодаря на всички вас за постигнатите успехи. Надявам се, че и през новата 2015 година ще успеем да реализираме приоритетите, които сме си поставили, а за това ще разчитам напълно на вас и вашия професионализъм. 2015 година е много важна година, защото ще финализираме няколко стратегически за Созопол и общината проекти. Важна е, защото е и изборна година”, заяви в обръщението си кметът Панайот Рейзи.

„ Ако някой се е съмнявал, сега вече знаете, че ще се кандидатирам за трети мандат. Чака ни много работа, но съм убеден,че заедно ще реализираме още една успешна година”- заяви кметът и пожела на служителите си много здраве и лично щастие през новата година.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук