13.2 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Парк „Странджа“ с фотоконкурс „Уловени мигове от Фестивала на зелениката“

Приятели на Странджа, участвайте в нашия фотоконкурс! Чрез него имате възможност да споделите какво най-много ви впечатли по време на Фестивала на зелениката, кои места и какво в планината най-много ви хареса.

cvete_zelenika

В конкурса могат да участват всички желаещи. Всеки участник има право да изпрати до 5 снимки и трябва да бъде притежател на кадрите.

Снимките могат да бъдат черно-бели и цветни, дигитални.

Снимките трябва да бъдат във формат JPG, с добра резолюция за печат 20х30 см, като размерът по дългата страна да бъде не по-малко от 2000 пиксела.

Към всяка снимка, приложете следната информация: заглавие на снимката, трите имена, точен адрес, телефон за контакт и кратко описание на мястото, което искате да покажете.

Описанието към снимката не трябва да има обиден или дискриминиращ характер.

Критериите, по които ще бъдат оценявани снимките са: тематичност и художествена стойност.

Номинираните фотографии ще бъдат публикувани на сайта Природен парк «Странджа» – www.strandja.bg С изпращането на кандидатурата си, участникът дава изричното си съгласие фотографиите му да бъдат публикувани в сайта на ДПП „Странджа” както във фейсбук страницата на Парка и да бъдат ползвани за рекламни издания на Парк „Страджа”.

Първо място – 50 лв., фотоалбум, пътеводител и карта на ПП „Странджа” Второ място – фотоалбум, пътеводител и карта на ПП „Странджа”

Трето място – фотоалбум и карта на ПП „Странджа”

Краен срок за подаване на фотоматериалите е 31.05.2015 г.

Авторите могат да изпратят своите снимки на следния електронен адрес:

[email protected] или [email protected], като в полето “Относно/ Subject” да бъде записано „За конкурса” и вашето име и фамилия.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук