14.9 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Партията на Татяна Дончева регистрира листата си в РИК, водач в Бургас е Стоян Александров

Политическа партия „Движение 21“ регистрира листата си за Бургаска област в РИК, днес в 13 ч. Неин водач е банкерът Стоян Александров, министър на финансите в правителството на Любен Беров (1992-1994). Втора в листата е бизнес-дамата от Бургас Христина Секлемова. Слогънът на кампанията на партията на Татяна Дончева е „Внимавайте в малкия текст”, съобщи пред медиите Секлемова. „В слогана ни има закачва, крайно време е да гледаме какво пише в дребния шрифт”.

Христина Секлемова„Стоян Александров няма нужда от представяне. Изключителен специалист в банковото дело, човек, който вече има решение за кризата в КТБ. Тъй като е водач и на листата ни в Търговище, ще се постарае по-често да е в Бургас, защото Бургас е много сериозен икономически регион. Всички знаем, че 10% от брутния вътрешен продукт се формира от туризъм, трябва да се погледне сериозно на тази част от нашата икономика. Не трябва да се забравя, че в областта е добре развито и селското стопанство. Мисля, че ще бъде само от полза за региона , ако Стоян Александров е наш представител в парламента.”, коментира Секлемова.

Движение 21

Христина Секлемава е собственик на една от най-известните а ПР агенцията в региона. Тя е сред основателите на Първото частно основно училище с изучаване на чужди езици „Бургас”. ”Имам сериозни амбиции да работя в сферата на образованието, тъй като натрупах опит в тази област. В нашите листи имаме още лекари, юристи. Ще правим позитивна кампания, няма да влизаме в излишна конфронтация. Кампания ни ще бъде без плакати, без рекламни материали, без концерти. Разчитаме на това, че хората, с които ще работим ни познават. Ще имаме билбордове и участие в телевизионни предавания. Като млада партия нормално е финансирането ни да е доста ограничено. Ще разчитаме на частни дарители и лични средства. Хората, които ще работят за нашата кампания са от средния и малкия бизнес , които ще помагат по места със своите офиси. Ще се опитаме да обиколим всички общини в областта. Ще бъдат организирани приемни, в които ще участва лидерът на партията Татяна Дончева”, каза още Секлемова. По думите и ПП „Движение 21” има амбиции да участва и на местните избори през 2015 г.

 

Ето първите шест в листата на ПП „Движение 21” за Бургас:

Стоян Илиев Александров Професия : Финасист Образование : Висше икономическо

Христина Иванова Златева (Секлемова) Порфесия : Икономика на туризма Образование : Висше икономическо

Деян Йотов Йотов Професия : Юрист Обрзование : Висше юридическо

Ивелина Стоянова Стоянова Професия : Логопед Образование : Висше хуманитарно

Галина Господинова Генчева Професия : Мениджър Обрзование : Средно-специално

Росица Василева Младенова Професия : Инжинер Образование : Висше техническо

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук