20.4 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Пастрок изнасили двегодишно момченце в карнобатско село

25- годишният Иван Андонов от с. Драганово, Община Сливен е задържан за изнасилване на двегодишно момченце в с. Глумче, Община Карнобат. На 26 октомври около 14.27 ч. в Районно управление «Полиция» – Карнобат е получено съобщение за инцидента от 23- годишната Василка Илиева- майка на детето, която живеела с насилника на семейни начала.

снимка: Това е къщата в с. Глумче, където извергът е изнасиил детето

Мъжът се възползвал от отсъствието на 23 годишната жена, която отишла до съседното село Кликач и упражнил сексуално посегателство спрямо малолетното момченце.

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                   При завръщането си жената констатирала, че детето й е с кръвоизлив в аналната област и алармирала полицейските служители, които задържали изнасилвача.

 На местопроизшествието е извършен оглед, иззети са веществени доказателства и са разпитани свидетели.

 Иван Андонов е задържан за извършените блудствени действия за срок от 24 часа, като предстои повдигането на обвинение и удължаване на срока на задържането му до 72 часа с прокурорско постановление.

Жената, заедно с пострадалото двегодишно дете са настанени за лечение първо в карнобатската болница, после са преместени в МБАЛ Бургас.

Съседите в карнобатското село днес бяха шокирани от случилото се. Никой от тях обаче не е чул писъци на детето през вчерашния ден, само по обяд от къщата се е пускала музика.

Ромското семейство си изкарвало прехраната като сезонни работници,  сеело арпаджик. Иван е криминално проявен, преди 3 месеца е излязъл от затвора.

Работата по случая продължава от служители от Районно управление «Полиция» – Карнобат.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук