14.3 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Паяците тръгват в Созопол на 1 юни

Паяците тръгват в Созопол от 1 юни. Със заповед на кмета Панайот Рейзи се въвежда летен режим за паркиране и престой на автомобили и други превозни средства на територията на града, който ще продължи до 15 септември. Неправилното паркирани автомобили ще бъдат принудително премествани, като глобата е 50 лв. За час престой на автомобила на наказателния паркинг ще се заплаща 2 лв. на час. Ако собственикът пристигне в момента на вдигането на колата, той ще заплати глоба от 25 лв. paqk-sozopol.jpgПаркинг-местата  пред  хотелите трябва да бъдат с монтирани съответни „Скоби за паркинг места“ с  отличителен знак на община Созопол.

Зоните , където има наложена забрана за паркиране по съответния ред, ще бъде обозначена със съответния указателен знак с изписан телефон за връзка.

Преместването на неправилното паркирани автомобили ще се извършва с автокран „Пътна помощ“ и в присъствието на представител от състав на командировани полицаи при КАТ-Созопол, като преместени пътни превозни средства да бъдат предавани на отговорно пазене на територията на паркинг на Пожарната – Созопол.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук