17.1 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Педофилът от Камено е имал психични проблеми, спял по пейките

49-годишният Васил Кънчев, който блудства със 7-годишно момиченце, е бил издирен и задържан 2 часа след гаврата, разкриха разследващи пред 24 часа.

Освен, че имал психични проблеми, педофилът водил скитнически начин на живот, спял по пейки и градинки и закачал хората наоколо, разказаха местни.

Постоянният му арест е наложен веднага след изтичане на 72-часовото задържане, определено с прокурорско разпореждане.

Това най-вероятно е станало заради факта, че 49-годищният Кънев е осъждан. Той обаче е реабилитиран по право, каза говорителят на районната прокуратура в Бургас Георги Чинев.

Прокурорът не уточни за какво е бил съден педофилът. Сега обаче го чакат от 1 г. до 6 г. затвор, тъй като му е повдигнато обвинение за блудство. Назначена е психиатрична експертиза, която да установи вменяем ли е бил задържания мъж, докато се е гаврил с детето.

Очаква се до няколко дни делото да бъде докладвано в районния съд. От няколко дни арестантът се намира в Следствения арест в Бургас, а не в полицейското управление на Камено.

Както „24 часа“ писа, на 5 ноември следобед 49-годишният клошар примамил 7-годишно момиченце, което си играело на детска площадка в Камено. Двамата тръгнали в неизвестна посока, а няколко часа по-късно детето е било открито в безпомощно състояние.

По данни на полицията педофилът е блудствал с малкото момиченце, но няма осъществен полов акт.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук