13.8 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Перверзник превърнал хотелска стая в порно студио

Наказание пробация с две пробационни мерки, които трябва да изпълнява за срок от 6 месеца е наложено на Ивайло Петков, след като Районен съд – Бургас одобри сключеното между него и Районна прокуратура – Бургас споразумение за решаване на делото му в досъдебното производство.

съд бургас

С подписаното от Петков споразумение той се признава за виновен в това, че на неустановена дата в периода от 26.03.2013 г. до 28.03.2013 г. в хотел в гр. Бургас, без знанието и съгласието на пълнолетна жена, е създал чрез заснемане с мобилен телефон, порнографски материал – видеозапис с продължителност 15 мин. и 30 сек., изобразяващ открито сексуално поведение между него и пострадалата.

Както и за това, че на 23.05.2013 г. в гр. Бургас, при условията на реална съвкупност с първото деяние, чрез неустановено по делото лице, е „качил“ чрез интернет сайт в електронна пощенска кутия файл, съдържащ порнографски материали – видеозаписа, след което на 27.05.2013 г. разпространил същия файл чрез интернет – социална мрежа, посредством профилите на двама потребители.

Със споразумението на Петков са наложени пробационни мерки „задължителна регистрация по настоящ адрес“ за срок от 6 месеца и „задължителни периодични срещи с пробационен служител“ за същия период. Районен съд – Бургас установи, че предложеното от прокуратурата споразумение не противоречи на закона и морала и го одобри. То има последиците на влязла в сила присъда. 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук