16.5 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

Петима задържани с дрога при проверки по морето

 При полицейски проверки по морето вчера бургаските полицаи са задържали общо пет лица за притежание на наркотици. При обиските са открити хероин, марихуана и метаамфитамини. При извършване на обход служители от Пето Районно управление «Полиция» – Бургас са спрели за проверка в района до бл. 36 в ж.к. «Зорница» л.а. «Фиат Браво», с бургаска регистрация, управляван от криминално проявения и осъждан Д.Т., 29 годишен от Бургас. marihuana9.jpgВ автомобила е намерена сгъваема везна и прозрачно полиетиленово пликче с кафеникаво прахообразно вещество / хероин/. При последвалото претърсване и изземване в дома на Д.Т., на секция в една от стаите е открито полиетиленово пликче с още хероин. Точното количество на намереното наркотично вещество е в процес на установяване. Д.Т. е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

На 26.08.т.г. около 15.00 ч. в бургаския квартал «Сарафово», на ул. «Октомври» за проверка е спрян криминално проявения М.К., 18 годишен от Бургас, в когото в кутия от цигари е намерено и иззето полиетиленово топче, съдържащо зелена суха тревна маса / канабис/. М.К. е задържан за срок от 24 часа. По случая в Пето Районно управление «Полиция» – Бургас е образувано бързо досъдебно производство.

На 26.08.т.г. служители от Районно управление «Полиция» – Приморско са извършили проверка в частен дом, разположен на ул. «Странджа» в града, като е задържан криминално проявения П.П., 22 годишен от Казанлък. При извършеното претърсване и изземване в стаята му е открит канабисов стрък с дължина 74 см.. П.П. е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

На 26.07.т.г. около 22.00 ч. в Първо Районно управление «Полиция» – Бургас е получи съобщение от автопатрул на жандармерийска част – Бургас, за това че в района на Приморски парк, на алeята между бул. «Демокрация» и дискотека  «Плаза», при извършена полицейска проверка на лицата : А.А., 21 годишен и К.Н., 23 годишен, и двамата от Бургас, в А.А. са намерени пет топчета със суха тревна маса / канабис/. Под пейката, където са седели младежите е открито полиетиленово пликче с бяло прахообразно вещество / метаамфетамин/. Лицата са задържани за 24 часа. Работата по случая продължава.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук