12.6 C
Бургас
понеделник, май 20, 2024

Петима тийнейджъри пострадаха при катастрофа, 19- годишен в „Реанимация“

Петима тийнейджъри на възраст от 15 до 19 години са настанени в бургаската болница с редица наранявания след катастрофа на изхода от Бургас за Слънчев бряг. 19 годишно момче от Пловдив, което е пътувало на седалкато до шофьора, е с опасност за живота. Инцидетът е станал снощи около 21.50 ч. на пътя Бургас – Слънчев бряг, непосредствено след бензиностанция «ЛУКОЙЛ»,  в посока към автосервиз «Ситроен». police-nesebar-1112.jpgНа неосветен участък от пътя, настъпва ПТП между бургаски автобус «Сетра», управляван от 47 год. Н.С. от Каблешково и  «Опел Зафира», управляван от 18 год. Н.Г. от Поморие.

От катастрофата в МБАЛ Бургас са откарани пътниците от  «Опел»-а – А.Ю., 19 годишен от Пловдив, пътувал на предната дясна седалка, получил съчетана травма, настанен в отделение «Реанимация», с опасност за живота, 18 годишния И.К. от Бургас, пътуващ на задната седалка в ляво, получил контузия на главата, обработен и освободен за домашно лечение, без опасност за живота, В.М., 15 годишен от Поморие, пътуващ на задната седалка в средата, получил контузия на главата, обработен и освободен за домашно лечение, без опасност за живота и К.Г., 17 годишен от бургаски яквартал «Сарафово» ,седящ на задната седалка в дясно, получил фрактура на първия шиен прешлен, настанен за лечение в отзеление «Неврохирургия», без опасност за живота.

По първоначални данни водачът на автобуса е отклонил движението му от дясната лента в ляво, за да даде предимство на движещ се по пътното платно пешеходец, в резултат на което водачът на л.а. «Опел», виждайки че пътното платно, в което се движи отеснява, вероятно е загубил самообладание и е осуркал автомобила в средната пътна мантинела. Предстои извършването на повторен оглед в светлата част от денонощието.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук