14.9 C
Бургас
сряда, май 1, 2024

Пияна шофьорка се вряза с „Голф“ в детска площадка

Кола отнесе витрините на павилион и се вряза в детската площадка на ресторант, намиращ се срещу 8 блок в пловдивския квартал „Тракия“. Инцидентът е станал около 6:30 сутринта, съобщава „Марица“. По чудо няма жертви, пише 24 часа.

снимка: "Марица"
снимка: „Марица“

Колата е шофирала млада жена, а с нея са били и две момчета. Според очевидци  автомобилът „Фолксваген Голф“ идва от Галакси, влиза в завоя до 8 блок с 90 или 100 километра, поднася заради водата по улицата, блъска уличен знак до спирката, отнася две от хладилните витрини на веригата за вестници и цигари и се врязва в детската площадка на ресторанта. Наоколо всичко е в стъкла, бутилките от витрините са се разпилели.

„Момичето е на около 20 години, казва се Мария, пила е само една бира. Нищо й няма, както и на двете момчетата. Добре, че колежката ми, която е на смяна, минути преди това е заредила витрините и няма жертви. Късмет е също, че третата витрина е понесла част от удара, ако я нямаше, колата щеше да е в павилиона. Всичко е леш, чак лафката е изместена, разказва Галя, която продава в павилиона, но в момента не е била на смяна.

Продавачката Петя е много изплашена и благодари на Бога, че е жива и здрава. Ето какво разказа 48-годишната жена: „Бях в павилиона, правех кафе. Силно се разтресе, започна да пада стоката вътре. В първия момент помислих, че е земетресение. Веднага някой ми отвори отвън вратата, хвана ме за ръката и ме изведе. После разбрах, че се е врязала кола в хладилните витрини. Тогава осъзнах, че една жена, която чакаше на спирката, ми е отворила вратата. Тя ме прегърна и ми каза: „Жива си, спокойно”.

После дойде момичето, което е шофирало Голфа и ме попита дали съм добре. Като видя, че звъня на полицията, едно от момчетата дойде да ме заплашва. „Павилионът ви е здрав, няма му нищо, защо звъните на полиция”, ми каза той. Други мъже, които вече се бяха събрали наоколо, веднага го дръпнаха . Момчетата мирешеха на алкохол. Дойдоха линейка и полиция“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук