14.3 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Пияни мъже нападнаха с нож кмет на созополско село

В Районното управление „Полиция” – Созопол  е получено съобщение от кмета на с. Крушевец, за това че предния ден около 23.30 ч. в заведение в с. Росен, където се провеждала ежемесечната среща на кметовете на села в Община Созопол, е заплашен с убийство от двама непознати, единия от които го нападнал и с нож. Констатирано е, че инцидентът станал в заведение, собственост на кмета на с. Росен, където след срещата останали кметовете на созополските села Крушевец и Зидарово, за да се почерпят.

В резултат на бързите полицейски действия е установено, че извършителите на деянието са  36 годишният П.Ж. и 31 годишният Т.И., и двамата от с. Росен, които около 22.30 ч. отишли в заведението видимо пияни и настоявали да влязат.

 Въпреки неколкократните предупреждения на домакина, че се провежда служебна среща и заведението е затворено за посетители, двамата мъже агресивно и с арогантно поведение успели да влязат в заведението.

 Стигнало се до скандал, прерастнал в сбиване, като след отправени многократни закани за убийство срещу кметовете на Крушевец и Зидарово, П.Ж. извадил и нож и посегнал с него срещу кмета на с. Крушевец.

Извършителите на нападението са се укрили и към момента издирвателните действия по установяването им продължават. Работата по случая продължава от служители на Районно управление „Полиция” – Созопол.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук