13.2 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Платини получи символа на Бургас, не коментира играта на юношите от Евро 2015

Играчите са подготвени добре, а организацията е изключителна. Така пезидентът на УЕФА Мишел Платини оцени Европейското първенство за юноши до 17 години и даде висока оценка на страната ни за развитието на европейския футбол. Той даде специален брифинг в Бургас преди финала между Фрнация и Германия, който ще се играе тази вечер на стадион „Лазур”. Според шефът на европейската футболна централа, няма значение кой ще спечели решителната среща.

„Благодарение на правилата на УЕФА можем да наблюдаваме местни играчи, които са доста добре подготвени“, каза още Платини. По думите му, УЕФА би могла да подпомогне и подготовката на местните играчи. Платини, получи почетен символ на Бургас от кмета на града лично от кмета Димитър Николов.

„Нямам фаворит за довечера“, заяви от своя страна пезидентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Купата на победителите тази вечер ще връчи лично Мишел Платини. Програмата по закриването на Евро-2015 ще започне в 18:30 часа. В нея са включени над 500 бургаски деца.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук