14.9 C
Бургас
сряда, май 1, 2024

Плейстейшън турнир аналог на Евро 2012 тече в мол Galleria Burgas

Верен на идеята си да се впише в социалния живот на града и да създава развлечения за всички, мол Galleria Burgas организира множество инициативи. Този път уникалното събитие е плейстейшън турнир по FIFA 12, който се организира съвместно с радио Power FM. Състезанието се нарича Power Football 2012, стартира ден след официалното откриване на ЕВРО 2012 и се играе по схема, копие на турнирната форма на европейското футболно първенство.

 

Геймъри от цялата страна взеха участие в квалификациите, които се проведоха тази събота /8 юни/ с начален час 10:00 ч. в най-големия мол на Южното Черноморие. Оспорвана битка определи 16-те най-добри сред 90-те записали се за участие играчи и още същия следобед започна първият кръг на турнира. Финалистите бяха разпределени в 4 групи, като всеки играч представлява един от 16-те национални отбора, участници в Евро 2012.

Игрите се провеждат на територията на мол Galleria Burgas и ще продължат 4 последователни съботи, до 30 юни включително. Предстоят ¼ и ½ финалите, а последната събота от месеца ще стане ясен победителят в Power Football 2012.

 

Както при Евро 2012 и тук има коментатори. Радио Power FM, партньор в организирането на турнира, се е погрижило всички любители на плейстейшън и футбола, които нямат възможност да присъстват лично и да подкрепят фаворитите си, да са информирани за развитието на турнира, като излъчва на живо за тях „от кухнята” на Power Football 2012.

 

За най-добрия геймър организаторите от мол Galleria Burgas и радио Power FM са приготвили атрактивна награда – двудневен пакет за двама в бутиков хотел в Ахтопол. Не по-малко привлекателни обаче са и останалите награди – травъл карта за 4 пътувания с комета от Bulgaria Fastferry, фланелка на футболиста Жереми Фо-Поре и различни сувенири от ПСФК „Черноморец-Бургас,” ваучери за магазини Kenvelo и Paolo Botticelli, за ресторанти Ola, подаръци от аптеки Subra.

 

Награди са предвидении и за всички любители на футбола и плейстей, дошли на Power Football 2012 да подкрепят своя предпочитан играч или отбор. Можете да се присъедините към тях всяка събота до края на месеца от 16:00 в атриума на мол Galleria Burgas пред магазин „Техномаркет”.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук