14.3 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Победният ход на „Поморие” бе прекъснат

Победният ход на начинаещия в „Б” група ОФК “Поморие” бе прекъснат. След оспорвана и изпълнена с напрежение среща, отборът ни позволи на противника да отбележи точки и допусна първата си загуба в първенството.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Мачът срещу гостуващия ПФК „Дунав” Русе започна добре за домакините. Още в петата минута Даниел Стоянов създаде голово положение, което обаче завърши с жълт картон за противника и нарушение на линията на наказателното поле.

В десетата минута ОФК „Поморие” извърши принудителна смяна на Диян Лефтеров с Христо Лемперов. До края на полувремето и двата отбора имаха по едно голово положение, като завидният рефлекс на вратаря Янко Георгиев предотврати гол в нашата врата.

През II-то полувреме отборът на Русе остана в намален състав след червен картон. Въпреки това, гостите поведоха с гол на Ненов. Пет минути по-късно Любомир Божинов изравни резултата при попадение от дузпа. До края на мача футболистите на „Поморие” създадоха достатъчно добри, но осуетени голови ситуации. При ответна атака русенци поведоха и срещата приключи с 2:1.

В следващия кръг от първенството отборът на ОФК “Поморие” гостува в град Разлог на ПФК “Пирин”. Срещата ще се играе на 29.08.2015 г. /събота/ от 18.00 часа.

 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук