20.4 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

Повдигнаха обвинение срещу собствениците на луксозните бардаци в Бургас

Съдържателите на луксозните бардаци в Бургас Владимир Ципищук и Ивелин Илиев са привлечени в качеството си на обвинаеми за престъпна дейност и са задържани за срок от 72 часа. Това съобщиха от МВР Бургас.

В хода на операцията са задържани 15 лица. Извършени са претърсване и изземване на автомобили, както и на жилищни сгради, използвани за предоставяне на секуални услуги под прикритието на клубове за масажи в Бургас, Варна и София. Иззети са множество веществени доказателства във връзка с извършваната престъпна дейност на лицата. Разследването е течало от месец февруари.

 

34-годишният Ципищук, известен като Големия Марсианец, бе сред първите осъдени наркопласьори в Бургас в края на 2003 г. Тогава той получи 15 г. затвор и 100 000 лв. глоба за притежание на 180 дози хероин. Брат му Петър отнесе 10 г. Решетки, припомня 24 chasa.bg.

Ципищук и Илиев регистрирали фирма в Несебър, чрез която наемали момичета от Бургас, Варна и София за два клуба за масажи „Релакс“ и „Екзотик“. Офисите им били в различни кооперации в центъра на Бургас. Момичетата са набирани по интернет и обяви във вестниците, придружени със снимки на голи гърли.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук