10.4 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Повече от 30 световни диджеи идват на Какао бийч

Повече от  30 световни диджеи, сред които и мега звездата на електронната сцена Джош Уинк ще забавляват това лято гости и туристи в к.к.“Слънчев бряг“, съобщи Кирил Спасов, управител на фирмата-концесионер стопанисваща южният плаж в курорта. Той съобщи, че традиционните летни партита на Какао бийч ще започнат на 27 юли.

                                                                                                                                                                                                           снимка: .fuse.be- Джош Уинк

Тогава гуруто на електро саунда Джош Уинк ще е в култовия клуб “Какао”. Той ще даде началото серия партита, обединени в Endless фестивал на електронната музика. Феновете ще чуят най-добрите му парчета, сред които безспорно се нарежда и абсолютният хит Higher State Of Consciousness. Легендата Джош Уинк ще открие партита с италианския си колега DJ Стефано Ноферини – един от най-големите фактори, които допринасят за развитието на нощния живот във Флоренция. През последните години Ноферини е и сред най-канените DJ-и в световната столица на хаус арената Ибиза.

На следващия ден 28-ми юли един от любимците на българската публика – Joe T Vannelli ще миксира на южния плаж в Слънчев бряг. Изтощителен сет е приготвил за фенове и D. Ramirez, който миналото лято направи впечатляващо участие в Какао бийч заедно с Mark Knight и техния съвместен хит – Downpipe.

На 1 август ще гостува най-добрата украинска диджейка Marika Rossa. На средващия ден партито проъдлжава с Beach Banquet на COMMA Group. Ди джей партита ще продължат до края на месец август. Какао бийч са запазили най-доброто за финал – турската хаус легенда DJ Tarkan. За тези, които просто не могат да спрат да се забавляват, има още една финална вечер – 25 август (събота) на Metropolis. Ще  гостува английският майстор на модерния звук – лондончанинът Omid 16B.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук