11.5 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Повече от 4000 души посетиха STRAND

Повече от 4000 жители на Бургас и чужденци обходиха откритите алеи на STRAND в гр. Бургас, първия лайфстайл център в България, който отвори врати днес в 10 часа.

Посетителите на STRAND имаха възможността да пазаруват в магазините на STRAND, сред които са Matstar, Lonsdale, Ichi&Blend, Densi, Levis, Smash, Vivacom, AleSte, Reni, Caprice, OVS, GSUS, Perfect England, Парад, St. Martins, Celio, Silvian Heach, Broadway, Mexx, List и Warehouse и да се насладете се на кафето си в Ola Cafe или на открития бар на площада на STRAND.

Едно от основните места за забавления в STRAND e 6D киното, първото по рода си в страната и играта Pacman на големия екран на E² площада.

Голям концерт на Рафи в 20:00

В 20:00 часа ще започне концерт на Рафи, които ще изпълни любими и популярни песни пред публиката в STRAND.

Дейвид Кауърд, изпълнителен директор в инвестиционна компания “Зет Би Eс” ЕООД преряза лентата на детски спортен комплекс „Звездичка” и заяви: „Преди пет години ние мечтаехме да открием различен търговки център и място за забавления в Бургас и плановете ни бяха само на хартия. Днес, две години след първата копка, изключително бърз строителен период за такъв тип проект, посрещаме нашите гости. Това е само началото, през следващите дни още много други атракциони и магазини ще отворят врати. Благодарим на  първите ни гости че посрещнаха STRAND с такъв ентусиазъм и мога да им обещая, че в STRAND ще прекарват времето си по незабравим начин.”

 

 

Футболен турнир в събота и неделя

Всички желаещи да участват в детския футболен турнир, които ще се проведе на 13 и 14 юли, да се запишат за участие в спортен комплекс “Звездичка” на територията на лайфстайл център STRAND.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук