13.8 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Дарете за децата в домовете, зоват от Сдружение „Усмивка“

„Подари Коледа на дете, за да има повече усмихнати очички“ е поредната благотворителна кампания на Сдружение „Усмивка“, която започочна. Чрез не яще бъдат осигурени подаръци за децата от домовете в Бургаска област. По време на миналогодишната кампания 2013-2014г., която проведохме за децата от домовете в Бургаска област, разбрахме наистина, че по Коледа стават чудеса.

коледа

Има толкова много деца изоставени, деца в риск, деца от домове, деца от социално слаби семейства, деца без родители. Ние приятели искаме да помогнем точно на тези деца, които са в подобни домове, които са изоставени, чиито родители не могат да си позволят да подарят на децата си красив подарък, защото те самите са в затруднение. Кампанията ни тази година ще е не само за изоставените, а й за децата , чиито родители нямат такава възможност.

Ще реализираме тази своя кампания като всички останали наши кампании, защото не искаме да виждаме насълзени детските очички. Обръщаме се към всички наши приятели, познати, българи, които живеят на територията на цялата земя, да се включат в нашата кампания, която ще помогне на много български деца да се усмихнат в надвечерието на Коледа. Подаръците, които може да подготвите нека да са на стойност до 10 лева, а изборът си е напълно Ваш.

Кампанията продължава до 22.12.2014г. Можете да изпращате Вашите подаръци добре опаковани на адресгр. Бургас ул“Славянска“ 4, Сдружение „УСМИВКА“ за кампанията „Подари Коледа на дете , за да има повече усмихнати очички „Бихме желали на пакета да бъдат указани годините и името на детето, за когото е предназначен подаръка. За повече информация на телефон:887 395 403 – Митка Георгиева или на стационарен 056/84 02 08.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук