12.1 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Подредиха изложбата Архимория 2013, вижте я в НХК

Бургаската архитектурна колегия организира ежегодната си изложба Архимория 2013. Тази година тя се организира в подкрепа на кандидатурата на Бургас за Eвропейска столица на културата 2019. До 8-ми декември във фоайето на културния дом НХК могат да се разгледат 39 проекта, аранжирани на 51 табла, в раздели обществени и жилищни сгради, градоустройство, интериорен и градски дизайн.

По традиция и тази година в изложбата участват конкурсни проекти, както и дипломни проекти на дипломанти по архитектура и урбанизъм от гр. Бургас. Архимория 2013 е общественозначимо събитие, на което бургазлии могат да се запознаят с предвижданията за знакови места и обекти в града – пл. ”Тройката”, постоянен експозиционен център „Флора” в Приморски парк, терминал Автогара Юг, конкурсни разработки за обемно-градоустройствено решение на жилищно-ваканционен комплекс Форос в кв. ”Крайморие” и много други.

На 07.12.2013 г. от 19.00 часа в културния дом на НХК ще се състои церемония по награждаване на отличените проекти. Ръководствата на САБ-Дружество Бургас и на КАБ-Регионална колегия Бургас канят всички бургазлии и гости на града да посетят изложбата.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук