12.1 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Подредиха изложба със снимки на бебета, родени ин витро

„Ангели с мисия… Продължението” – уникалната изложба на фондация „Искам бебе” със снимки на бебета родени ин витро, ще гостува  в Бургас от днес до 13 септември. 54-те фотографии, дело на Калина Арсова, вече са подредени в Културен дом „Морско казино”.

 След това изложбата ще отпътува към „Нощта на музеите” в Пловдив.

  „Куклите на Жени” – ръчно изработени от стъкло, дърво и прежда в Творилницата на вдъхновителката им Жени Костадинова – ще зарадват стотиците гости на празника. Всяка от куклите е уникална, защото носи конкретно послание и молитва за дете.

Куклите и картините от фотоизложбата се продават с благотворителна цел, като средствата, събрани в навечерието на Малка Богородица, ще бъдат дадени за лечение на семейства с репродуктивни проблеми в Бургас.

 В Спектакълът „Ангели и кукли” са включени изпълнения на деца – поетичен рецитал,музикални изпълнения с цигулка, спортни танци, рисуване. Основни изпълнители и водещи на празника ще бъдат приятелите на „Искам бебе” от дует „Червено и Черно”.

 Очаква се на събитието да присъстват лекари, десетки семейства от Бургас и региона, преминали по трудния път в очакване на дете.

 То ще бъде уважено от ръководството на Община Бургас и представители на местния парламент, които ще обявят резултатите от работата на местния фонд „Ин витро”, финансиран със средства от общинския бюджет.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук