10.4 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Поетапно асфалтиране на всички улици искат в Горица

Няма да ви обещая асфалтиране на всички улици, защото не разполагаме с такъв бюджет, но възможността да се асфалтира най-голямата и главна улица в Горица – „Кирил и Методий” е реална, стига да се обедините около това предложение на предстоящото обсъждане на бюджета за следващата година. Това заяви кандидатът за втори мандат кмет на община Поморие от ПП ГЕРБ Иван Алексиев, по време на срещата си с жителите на село Горица.

Той представи кандидата за кмет на кметство Горица Росен Капитанов с думите: „Росен е ваш кмет от осем години. Днес, аз и колегите ми от ПП ГЕРБ Поморие, заставаме зад неговата кандидатура, защото през изминалите четири години, той доказа, че иска и може да работи за вас.” Думите му бяха подкрепени и от кандидатите за общински съветници, по-голямата част от които са и сега действащи общински съветници в местния парламент.

Росен Капитанов представи пълен отчет за работата си през изминалия мандат и благодари за гласуваното му доверие. Той увери присъстващите, че с подкрепата на общинското ръководство е готов да поеме нови предизвикателства за подобряване живота на жителите на Горица.

Местните поставиха въпроса за подмяна на водопроводната и канализационна мрежа в селото. „Това е възможно единствено със средства от новите оперативни програми. За съжаление в предния програмен период, община Поморие не беше допустима да кандидатства, но с много усилия, успяхме да се преборим за включване на съставните селища в новата програма за развитие на селските райони. С тази нова възможност и с опита, който придобихме, ще можем до подобрим живота не само в Горица, но и в останалите населени места в общината”, каза кметът Алексиев.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук