11 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Поетичният пърформанс 4х4 гостува в Бургас

4х4 е забавно литературно представление на четиримата млади поети Радослав Чичев, Ясен Василев, Мирослав Христов и Иван Димитров.

Според собствените им думи: „в хода на представлението всеки от авторите чете не само свой текст, но се разменя и с останалите, влиза в чужда самоличност, в друг поетичен свят”. Музикалното оформление е създадено от Ангел Додов (КСЕТОФОН, Под дъжда).

Събитието е част от националното им турне, което започва в Стара Загора на 2 декември и завършва на 12 декември в София.

Ясен Василев е издал книгите „Сляп виси безкрая“ и „Андрогин“, печели София:поетики през 2010 и множество други награди.

Иван Димитров е издал книгите „Местни чужденци“ и „Животът като липсваща лъжица“, през 2011 печели голямата награда за драма на Друмевите празници.

Мирослав Христов е автор на „Череша с гравитация“, печели специалната награда на Националния литературен студентски конкурс Шумен 2011.

Радослав Чичев е автор на „От прашинката на деня“, печели конкурса на „Театър 199“ за нова българска пиеса през 2010.

Цените на билетите са 3 лв. и 2 лв. за ученици, студенти и пенсионери.

Проектът се осъществява с подкрепата на Art Office в рамките на тяхната програма „Изкуство в движение“.  Повече информация можете да откриете на http://fourbyfourtour.wordpress.com/

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук