11.5 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Пожарна се преобърна от пукнатина на стар мост

Противопожарен автомобил се е преобрнал на път за пожара в минно селище „Черно море“. От инцидента няма засегнати пожарникари. Около 16.05 ч. на 50 м. след минно селище «Черно море» в посока запад, отзовалия се на сигнала за пожар бургаски противопожарен автомобил «Татра 815», пропада в пукнатина на старата конструкция на бетонен мост, върху който е преминавал и се обръща на дясната страна.pojarna.jpg На 06.08.т.г. около 15.40 ч. във Второ Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за възникнал пожар във вилните зони, разположени в землището на с. Изворище.

Пожарът е потушен от 5 противопожарни автомобила, 20  огнеборци и доброволци от близките  селища. От извършения оглед е установено, че от огъня са засегнати  няколко масивни и множество паянтови постройки, както и селско стопански насаждения в прилежащите им дворове.

От инцидента няма пострадали хора.

Причините за инцидента, собствениците на засегнатите имоти, разположени в землището на с. Изворище, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук