13.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Пожар над „Ханска шатра“ в Слънчев бряг изпепели 3 коня/видео/

 

Пожар гори в горичката над „Ханска шатра“ в Слънчев бряг, съобщи говорителят на МВР Цветелина Рандева. Огънят е тръгнал от сухи треви, но заради вятърът се е разпрострял към близката конюшня и е изпепелил 3 коня и паркиран наблизо автомобил.

снимка: BTV
снимка: BTV

Усилията на огнеборците са насочени към неутрализиране възможността пожара да се прехвърли към сградите на комплекс «Съни Бийч Хилс», разположени в близост до местопроизшествието.

Съдействие на огнеборците оказват служители от Държавно горско стопанство – Несебър, Община Несебър и доброволчески отряд. Вероятно ще се наложи използването и на допълнителни сили в случай, че пожарът се разрастне.

Пътният трафик по главен път Бургас – Варна е затруднен поради задимяване на района. Три полицейски автопатрули от Районно управление – Несебър подпомагат водачите на МПС при шофирането им в условията на намалена видимост. От сектор «Пътна полиция» при ОДМВР – Бургас призовават скоростта на движение да бъде съобразена с усложнената обстановка, като не се предприемат рискови маневри.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук