13.2 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Полицаи ритат благотворително

Благотворителен футболен турнир, средствата от който ще бъдат дарени за подпомагане дейността и инициативите на учениците от Помощно училище за деца с ментални увреждания „Отец Паисий” – Бургас, бе открит официално сднес от Директорът на ОДМВР – Бургас – старши комисар Калоян Калоянов.

Комисар Калоянов призова общо 15-те отбора към спортсменско поведение на терена, а зам. кмета на Община Бургас – д-р Лорис Мануелян към по-малко спортни травми и по-големи постижения, както в сферата на спорта, така и на професионалното поприще.

В Спортна зала „Никола Станчев” в к-с „Меден Рудник”, като официални гости присъстваха и : Командира на Военно-морска база – Бургас комодор Мален Чубенков, председателят на Общински съвет – Бургас – г-н Константин Луков, представители на Пристанище – Бургас, Съдебна полиция и др.

Състезаващите се 15 отбора включват освен полицейски служители от отделните управления  и структури на ОДМВР – Бургас и представителни отбори на  фирма за преводи, бургаска счетоводна кантора, Пристанище – Бургас и Съдебна полиция.

Закриването на благотворителния футболен турнир е предвидено да се осъществи в 16.00 ч. на 03.10.т.г. / събота/, когато ще е и официалното награждаване на отбора – първенец.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук