13.2 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Полицаи „налазиха” скъпите коли в Слънчев бряг (видео)

След стрелбата в Слънчев бряг, при която беше прострелян съденият като наркобос Димитър Желязков, МВР започна масирани проверки на заведения и луксозни автомобили. Проверките се извършват съвместно с данъчните. Собствениците на скъпите коли ще трябва да доказват произхода на средства, с които  е закупен автомобила.

Николай Стоилков- Икономическа полиция – Бургас: „   Целта на тези проверки, конкретно на луксозни автомобили, е да бъде събрана информация за такива, които са обект на кражба , на незаконно притежаване от страна на собствениците и най-вече да се установи произхода на средствата с които са закупени автомобилите”

Снощи проверките започнаха  пред хитова лятна дискотека в курорта, предпочитана от български и чужди туристи.

За кървавия инцидент в курорта от пресата бяха разбрали и туристите в курорта, които не скриха, че се страхуват.

”Разбира се, тук има деца…Разбира се че  е страшно какво се случва в нашия свят, в нашата страна…Ние тук гости, но това е същото” , споделя Наталия от Русия.

Информацията от проверките, която ще бъде събрана от Криминална полиция, ще бъде анализирана,  съвместно със служители на Националната агенция по приходите. Проверява се също дали в автомобилите няма незаконно оръжие и наркотици.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук