13.8 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Полицаи свалиха от покрива на хотел в Слънчев бряг немски турист, минути преди да скочи

Полицаи от Несебър свалиха от покрива на хотел в Слънчев бряг 23-годишен немски турист, който се опитвал да скочи. Инцидентът е станал на 5 юли. Полицейски автопатрул към крайморското управление получил сигнал за младежа, опитващ се да скочи от четвъртия етаж на комплекс «Апарт Централ», разположен в района зад х-л «Кубан». Своевременно към мястото на инцидента се отправил и велопатрул «Юг», като на покрива на хотела се качили полицаи Величко Чернев и Георги Проданов. Двамата успели да издърпат младежа от рисковата зона, като с белезници го закопчали за металната конструкция, поддържаща соларните системи на хотел «Апарт Централ».

Полицаите констатирали, че в предвид употребеното голямо количество алкохол от страна на младежа, е невъзможно връщането му по обратния път през покрива. Това наложило да се търси съдействие от Районна служба «Пожарна безопасност и защита на населението» – Несебър, чиито служители изрязали част от козирката на терасата на последния етаж и безаварийно свалили неадекватния младеж на терасата. Същият е откаран в Районно управление «Полиция» – Несебър, където е установено, че това е  23 годишният немски турист М.Б., който на 4 юли, заедно с трима свои приятели пристигнал в България и се настанил в х-л «Апарт Централ» в Слънчев бряг.

По думите на туристите било предвидено почивката им да продължи една седмица, като основно посещавали увеселителни и питейни заведения в Слънчев бряг. Нито един от тримата немски туристи нямал обяснение защо приятеля им М.Б. се качил на покрива на хотела и се опитвал да скочи от там. След като бил задържан за срок от едно денонощие немския младеж – М.Б. е освободен и заедно с приятелите си отлетял за Германия.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Несебър.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук