9.9 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Полицаи спасиха момче от самоубийство

Двамата полицаи Тодор Маринов и Румен Кехайов са наградени за това, че на 2 март са спасили 24-годишен младеж от самоубийство.  По време на обход в района на ул. «Тракиец» в кв. «Меден Рудник» са разбрали от двама младежи, че техният приятел е споделил в профила си във Facebook, че ще сложи край на живота си, нагълтвайки се с хапчета. Полицаите Маринов и Кехайов се отправили към дома на 24 годишния бургазлия. Разговаряли с родителите му и въпреки отказа им да събудят сина си, настоявали да извършат проверка на получената информация.

Влизайки в стаята на младежа, констатирали, че около момчето действително има разхвърляни хапчета за високо кръвно, а самото то си било глътнало езика.

 Служителите на реда запазили самообладание, извадили езика на задушаващия се бургазлия и му оказали първа долекарска помощ. Още два пъти вадили езика на младежа до идване на екип на “Спешна помощ”, като го предали в ръцете на медиците в добро здравословно състояние и с успокоено дишане.

Главен полицай Тодор Маринов е на 31 години, като работи в системата на МВР от 2005 година. Стартирал е кариерата си в Районно управление «Полиция» – Несебър, като в група «Охранителна полиция» към Четвърто Районно управление «Полиция» – Бургас. Живее на семейни начала, с едно дете.

 Полицай Румен Кехайов е на 33 години, като работи в група «Охранителна полиция» към Четвърто Районно управление «Полиция» – Бургас от 2004 година, живее на семейни начала, с две деца.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук