13.2 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Полицейска акция в кв. „Победа“. Задържани са седем мъже

Във връзка с образувани бързо полицейско и досъдебно производства по отношение нанасянето на материални щети на полицейски автомобил „Опел Астра”, с бургаска регистрация, осъществено около 20.00 ч. на 30.04.т.г. на ул. „Тамара” в кв. „Победа” спрямо полицейски екип, отзовал се на сигнал за висока музика, е проведена специализирана полицейска операция с цел установяване и задържане на лица. В ареста са отведени общо седем мъже на възраст между 32 и 42 години.

Припомняме, че нанасянето на материалните щети последва полицейско разпореждане за прекратяване на силната музика, чрез съставянето на акт на живеещите в квартала, извадили на пътното платно озвучителни уредби. При излизането от квартала в посока Участък „Победа”, полицейския автомобил „Опел Астра” е замерван с различни предмети, като са нанесени значителни щети по автомобила.

На следващия ден във връзка със задържането на лица по образувано на 30.04.т.г. досъдебно производство са посетени адреси в кв. «Победа». При изтеглянето на служебните полицейски автомобили по ул. «Тамара» е забелязан младеж, държащ в ръка парче от тухла, който се опитал да я хвърли. Същият отправял закани и заплахи към полицаите, поради което е задържан и отведен в Първо Районно управление – Бургас – установено е, че това е : 21 годишния Р.М. от Бургас, срещу когото е образувано бързо полицейско производство.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук