24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Полицейска приемна отвори врати в Равнец

Полицейска приемна отвори врати в Равнец. Помещение за нея е осигурил кметът на селото Христо Колев. То е ремонтирано от майсторите, които градят новата църква в Равнец. Приемната се намира в сградата на кметството. В церемонията по откриване на пункта взеха участие главният секретар на община Бургас Божидар Кънчев, директорът на ОДП – Бургас Васил Едрев и началникът на Второ РПУ – Бургас Николай Куртев.ravnec.jpg„Опазването на живота, имуществото и спокойствието на хората е основен приоритет за всяка власт“, заяви Божидар Кънчев. Според него откриването на полицейската приемна е доказателство за доброто партньорство между Община Бургас, ОДП – Бургас и кметът на Равнец Христо Колев.

„При така създадените отлични условия за работа ще се постараем да осигурим по-активно полицейско присъствие, за да са по-спокойни жителите на Равнец“, добави Васил Едрев.

Бургаската полиция има разпределени за района на Равнец автопатрул и инспектор, които отговарят за още няколко близки села. Изготвя се график за присъствието им в селото и срещите им с тукашните хора.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук