18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Полицията в Несебър задържа наркопласьори и еротични танцьорки в Слънчев бряг

Полицията в Несебър извърши проверка на апартамент, разположен на третия етаж в хотел «Хармония» в Слънчев бряг – Запад. Задържани са  24 год. Т.Т. от Стара Загора, криминално проявен с три наложени до момента присъди, две от които за грабеж и една за кражба, 23 годишния К.В. от Враца, криминално проявен, привлечен като обвиняем за грабеж, 20 годишната М.П. от Враца и 19 годишната П.Г. от Пловдив, и двете работещи в еротичен клуб в Слънчев бряг.

хотел Хармония Слънчев брягВ апартамента са намерени и иззети  пакетче с три хапчета «екстази», четири свитъка с твърдо бяло вещество, метамфетамин и две пакетчета с остатъци от метамфетамин. На тоалетна масичка е намерена и дигитална електронна везна.

Към момента продължава провеждането на оперативни мероприятия и процесуално следствени действия от служители на Районно управление «Полиция» – Несебър с цел документиране на цялостната престъпна дейност на лицата. Т.Т., К.В., М.П. и П.Г. са задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо досъдебно производство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук