16 C
Бургас
вторник, май 21, 2024

Полицията търси дъщеричката на поморийски лихвар /Обновена/

Поморийски полицаи са на крак от снощи. Сформирана е спец-група по издирването на 8-годишната Александра, която е дъщеря на бизнесмен от градчето. Това потвърди за zonaburgas, говорителят на Областната дирекция на МВР Цветелина Рандвева. Таткото на първокласничката е Веселин Тодоров по прякор Германеца.

полиция

Според родителите, вчера детето не се е прибрало от училище. От полицията не изключват Александра да е отвлечена. До момента обаче искане за подкуп не е заявено. Униформени претърсват целия град. Бойкотирали са изходите на града. Проверяват се всички автомобили. Детето е в неизвестност повече от дванадесет часа.

Припомняме, че през 2010 година Тодоров бе арестуван за лихварство, заедно с още няколко души в това число и собствения му син, който бил въвлечен в схемата за изнудване със силови похвати. Групата на Германеца раздавала кредити срещу солидна месечна лихва. Длъжниците правели залог на автомобили, злато или ипотеки на недвижими имоти. Придобитите от лихварите такива са вписвани като тяхна собственост, както и на техни роднини и фирми. 

Официалното становище на полицията трябва да стане ясно до обяд. В момента текат разпити по случая. 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук