20.4 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Поморие отново е представен на Международната туристическа борса „Ваканция/ СПА Експо“

Поморие и още 3 морски града ще представят потенциала на Южното Черноморие по време на Международната туристическа борса „Ваканция/ СПА Експо“ в столицата.

Изложението ще се проведе от 15 до 17 февруари в София под патронажа на Министерството на туризма и в партньорство със Столична община, Българската туристическа камара, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация/БХРА/, Българската асоциация на туристическите агенции /БАТА/, Асоциацията на българските туроператори и туристическите агенти/АБТТА/, Сдружение Туризъм и Софийски туристически район.

Екипът на Община Поморие вече подреди атрактивен самостоятелен щанд и посрещна първите си посетители. Това е един от най-големите форуми на Балканите и участие в него ще вземат страни от цял свят.

На фона на някои събития, които трайно се отразиха на световната икономика през изминалата година, с участието си във „Ваканция/ СПА Експо“ 2017, всички изложители доказват, че туризмът е уникален по своята специфика бизнес, който провокира интереса към различни култури и насърчава сближаването.

Днес заместник-кметът на община Поморие Илия Джингов и екипът му ще проведат срещи само с професионалисти в бранша, съгласно утвърдената на международни туристически форуми практика. Изложението ще бъде отворено за широка публика утре и на 17 февруари, като за гостите са предвидени рекламни материали, подаръци, дегустации и любопитни презентации.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук