23.2 C
Бургас
вторник, април 16, 2024

“Поморие” победи носителя на Купата на България с 1:0

Мъжкият отбор на ОФК “Поморие” изигра четвъртата си контрола срещу състава на ПФК “Черно море” Варна. Мачът с конкурентите от “А” група се състоя на Кампус “Гнездо на Акули”, кв. Сарафово.

Първото полувреме премина при равностойна игра, като двата отбора имаха добри възможности за отбелязване на точка. Любомир Божинов от „Поморие“ се отчете с чудесно изпълнение на свободен удар, но топката бе уловена на голлинията.

Възползвайки се от отличния пас на Антон Иванов, опит за попадение направи и Стефан Стаматов, но от близко разстояние изпрати топката над напречната греда на противника.

Втората част започна много добре за футболистите на старши треньора Малин Орачев. Великолепен удар на Живко Илиев намери в горния десен ъгъл вратата на “моряците” и откри резултата в 57-та минута.

До края на играта отборът ни имаше възможност да удвои преднината си, но далечният удар на Даниел Стоянов само разтресе напречната греда и мачът завърши с победа на „Поморие“ и краен резултат 1:0.

Следваща контролна среща ще се състои на 03.02.2016 г. /сряда/ от 14.00 часа, когато съставът ни приема на свой терен тима на ПСФК “Черноморец” Бургас.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук